Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

18. 04. 2016. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Ruska stranka Čačak: Uz pomoć Rusije možemo sve!

Pod rednim brojem 10 na predstojeće lokalne izbore Ruska stranka u Čačku izlazi pod nazivom "Ruska stranka - kao Putin". Kako se navodi u saopštenju, oni će se zalagati da Čačak ima što bolju saradnju sa Rusijom, a posebno velikim gradovima, kao što je Perm, gde je sedište „Lukoila“ i centar ruske industrije. Saopštenje prenosimo u celini.

Kako su istakli, u velikim gradovima bi mogli da budu plasirani srpski poljoprivredni proizvodi, a moglo bi se pregovarati i o plasmanu i investiranju u srpsku prerađivačku industriju.


Zalagaćemo se da na trasi autoputa, Koridor 11, kao i na budućem auto-putu „Preljina -Pojate“, otvorimo tržni centar pod nazivom „Čačanski špajz“ gde bi proizvođači sa teritorije grada Čačka, a i šire, (kao što su brendirani proizvođači rakije Minić, Plazinić, proizvođači suvih šljiva, kao Đokić, Ljujić, proizvođači organske hrane, meda, proizvođači poljoprivrednih proizvoda ka što je Ilić), mogli da izvezu svoje primarne poljoprivredne proizvode i drugu robu, u velikim marketima Rusije, ali i da sklapaju ugovore ne samo iz oblasti primarne proizvodnje nego i svojih prerađivačkih proizvoda kao što su ajvar, džem, sokovi i slično.


Sa obe strane autoputa, zalagaćemo se da se stvore uslovi da se otvore pečenjare, zato što je čačansko pečenje brend Čačka i po tome je isti prepoznatljiv među ostalim gradovima Srbije.

 


    Imajući u vidu opciju preuređenja aerodroma „Lađevci“ u civilne svrhe čitav ovaj region, a i šire, koji gravitira prema Čačku dobio bi neslućen razmah privrednog prosperiteta, otvaranja novih radnih mesta i razvoja, pogotovo ako se ima u vidu carinske olakšice koje Republika Srbija ima sa Ruskom federacijom kao najpovlašćenija nacija, što treba iskoristiti.


    Izgradnjom Koridora 11 Čačak dobija šansu da prosperira od prolaznih turista koji prolaze kroz našu zemlju koje ćemo animirati već na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija i propagandnim materijalom zainteresovati da je Čačak mesto gde će se odmoriti, okrepiti, uživati u srpskim specijalitetima, a sutradan krenuti ka svojoj krajnjoj destinaciji.


Odbornički kandidat Milovan Radisavljević - Bebe je istakao da je ceo život proveo pored reke Zapadne Morave i da ne može da shvati da „čudne“ reke Čamernicu i Moravu ova vlast ne može da obuzda, uzimajući u obzir sva dešavanja od 2014. do danas, poplave i slično. Svaki put posle velikih kiša strahujemo od  poplava i  treba organizovati međunarodnu radnu akciju, pod nazivom „Čemernica-Morava“ tako što će pozvati akcijaše u kojoj će učestvovati ne samo akcijaši iz Srbije nego i iz Rusije da nam pomognu da regulišemo uređivanja obala obe reke kao i kanala kako bi zaštitili grad od Čemernice i Zapadne Morave, kazao je Radisavljević.


    Na samoj akciji, akcijaši bi dobili šansu, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, da se dokvalifikuju ili prekavalifikuju i steknu nova znanja koja su potrebna i nedostaju na tržištu rada. Da bi smo što bolje zaštitili Čačak od poplava angažovaćemo i inžinjeriju Vojske Republike Srbije i njihovu mehanizaciju. Navedena sredstva praktično trule kao da to nije svojina Republike Srbije nego neka tuđa.

 


 Zalagaćemo se da se kasarna „Tanasko Rajić“, kod bolnice, pretvori u studentski grad, a zainteresovanim fakultetima omogućiti besplatne lokacije za njihove objekte. Tu ima prostora i za izgradnju „famoznog“ zatvorenog bazena koju ovdašnja vlast i ostale stranke već 20 godina „otvaraju“.


    Takođe, "Ruska stranka - kao Putin" očekuje da će se, izmenom detaljnog urbanističkog plana grada Čačka, grad „spustiti“ na obale Morave, gde će već biti uređene i leva i desna strana reke čime bi grad Čačak dobio svoj „štrand“ kao Novi Sad.


   "Ruska stranka - kao Putin" (redni broj 10) će u sledećem saopštenju za javnost izneti svoje viđenje razvoja turizma na teritoriji grada Čačka, gde će govoriti kandidat za odbornika Veselin Vasilijević i izneti njegovo viđenje razvoja turizma u gradu Čačku. "Ruska stranka - kao Putin"građanima Čačka ne nudi nemoguće nego samo ono što je ostvarivo, a u skladu sa ovlašćenjima lokalne samouprave.

 


Naši odbornici će u svom budućem radu morati, da jednom mesečno, polažu račune Skupštini grada Čačka i da informišu šta su uradili u prethodnom periodu.

ZATO NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA ZA ODBORNIKE GRADA ČAČKA, GLASAJTE ZA RUSKU STRANKU – KAO PUTIN.

ZAOKRUŽITE BROJ 10 JER TO JE ČISTA DESETKA, TO JE NAJVEĆA OCENA NA FAKULTETU.

MI NE NUDIMO NEMOGUĆE !!

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza