Naslovna  |  Region  |  Čačak  |  Čačak: Stručna radionica ’’Izveštavanje i uloga medija u kriznim situacijama’’
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

02. 10. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Stručna radionica ’’Izveštavanje i uloga medija u kriznim situacijama’’

U subotu, 3.oktobra u prostorijama Regionalne privredne komore –OJ Čačak biće održana stručna radionica "Izveštavanje i uloga medija u kriznim situacijama".

Preduzeće za medije i konsalting MEDIA TEAM LEADER CK, u čijem sastavu posluje Informativni portal zapadne Srbije ObjektivNo.1, je na ovogodišnjem konkursu grada Čačka,  za sufinansiranje projekata iz oblasti informisanja, dobilo podršku za održavanje stručne radionice na temu ’’Izveštavanje i uloga medija u vanrednim i kriznim situacijama’’.

Stručna komisija je ovaj projekat ocenila kao veoma važan za unapređenje informisanja građana na lokalnom nivou, posebno u situacijama u kojima su pravovremene i tačne informacije od neprocenjive važnosti za sve građane.

 

Tokom radionice biće obrađena tema "Saradnja medija i javnih službi u kriznim situacijama" o kojoj će govoriti Bojana Ikodinović, načelnica Gradskog štaba za vanredne situacije, dok će o temi ’’Izveštavanje u kriznim situacijama – paralele’’ govoriti Mr Marija Nedeljković Pravdić, politička savetnica  EUSR - Kosovo.

Radionica počinje u 9,30 časova.

Nema komentara.

Ostavi komentar