Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

29. 12. 2014. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

Štab za vanredne situacije G. Milanovac: "Stanje uglavnom normalno"

Povodom pojačanih sinoćnih snežnih padavina, jutros održan Opštinski Štab za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac.

Članovi Opštinskog Štaba za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac jutros su analizirali opšte stanje na teritoriji opštine Gornji Milanovac  nakon sinoćnih snežnih padavina i najavama o intezivnijim snežnim olujama i mogućim nevremenima za ovo doba godine. 

Štab je konstatovao da je stanje na teritoriji Opštine Gornji Milanovac, izazvano snežnim padavinama uglavnom normalno, osim pojedinih putnih pravaca koji će u toku dana biti očišćeni.

Na području grada sve ulice se čiste po prioritetima, komunalne službe funkcionišu normalno tako da je snabdevanje građana, vodom, gasom, grejanjem i telefonima, uredno osim problema sa snabdevanjem električnom energijom na Rudniku  i ''Tolića kosi'' koje će u narednih nekoliko sati biti otklonjeni.

Nastava u Školama na gradskom i seoskom području se odvija redovno osim u nekoliko izdvojenih odeljenja na seoskom području.Svi članovi Opštinskog štaba, su dobili konkretna zaduženja za preduzimanje aktivnosti iz svoje nadležnosti u narednom zimskom periodu. Redovno dostavljati Izveštaje o stanju na teritoriji opštine, Okružnom štabu za vanredne situacije u Čačku i Operativnom centru za vanredne situacije u Čačku, zaključeno je osim ostalog na današnjoj sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu.

Nema komentara.

Ostavi komentar