Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kraljevo

23. 11. 2016. Kraljevo

Izvor: Politika

Kraljevo ulaže 80 miliona dinara u gradnju dečijeg hotela na Goču

Na Goču, planini udaljenoj petnaestak kilometara od Kraljeva, pri kraju su građevinski radovi na novom, dečijem hotelu. Taj objekat imaće 120 ležajeva i namenjen je deci, đacima predškolskog uzrasta i osnovcima, koji bi ovde trebalo da borave tokom rekreativne nastave.

Grad Kraljevo samo u gradnju objekta ulaže oko 80 miliona dinara i to od nedavno podignutog kredita.
– Gradnja je počela početkom aprila ove godine, a predviđeno je da se okonča krajem ovog meseca. Međutim, biće tu prekoračenja roka, pa je bolje reći da će hotel sigurno biti završen do kraja ove godine – objašnjava Slađana Čorbić, direktorka Dečijeg odmarališta Goč, koje će ovim hotelom gazdovati i organizovati boravak dece.
Dok se ovaj hotel gradi, ne prekida se ponuda školama za pomenuti boravak dece, jer se u okviru ove ustanove nalazi se i hotel Dobre vode, koji je ranijih godina kupio grad Kraljevo. Hotel Dobre vode ima stotinu ležajeva, pa će ukupni smeštajni kapaciteti namenjeni deci biti oko 220 kreveta.
Direktorka Čorbić dodaje da je planirano i podizanje modernije uspinjače, produžetak i uređenje novih dečijih staza za skijanje i sankanje.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza