Naslovna  |  Sport  |  Javni trening i edukacija o zdravlju u Čačku uz prigodne poklone
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

05. 06. 2019.

Izvor: Epicentarpress/ObjektivNo1

Javni trening i edukacija o zdravlju u Čačku uz prigodne poklone

Čačanski savez i Aktivnija Srbija pozivaju vas na trening i edukaciju o fizičkom zdravlju i zdravoj ishrani koji će biti održan u nedelju, 9. iuna na Gradskom trgu, sa početkom u 12 sati.

deći sportsko - edukativni projekat Aktivnija Srbija prvi put dolazi u Čačak. Pod sloganom "Pomeraj sopstvene granice, tako ćeš napraviti iskorak u životu" stručni tim sa fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, održaće trening za sve zainteresovane.

Aktivnija Srbija sa podrškom Ministarstva omladine i sporta, edukuje građane i motiviše da odaberu fizičku aktivnost, i uvrste je u svakodnevni život.

Trening u Čačku organizovan je pod pokroviteljstvom grada i Čačanskog saveza.

 

Trening će voditi tim Aktivnije Srbije , dok će za dečiji poligon biti zadužen Savez za predškolski sport i fizičko vaspitanje koje predvodi Goran Vještica. Za sve mališane od 3-10 godina postavlja se poligon sa preprekama. Koji ima za cilj da poboljša razvoj motorike u predškolskom i školskom uzrastu.

Zabavan, ali poučan trening prilagođen je svima bez obzira na starosno doba, a svi vežbači lako će ga moći izvoditi i u svojoj kući, i tako učiniti svoju svakodnevicu zdravijom i aktivnijom. Novinarka Julija Bakić vodiće građane kroz edukativni deo programa, predavanje o zdravoj ishrani predstaviće nutricionista Kristina Robal, a o zančaju fizičke aktivnosti govoriće dr Vuk Stevanović.

 

Aktivnija Srbija pokrenuta je sa ciljem promovisanja kulture redovne fizičke aktivnosti i zdravlja.

Zabrinjavajući podaci otkrivaju kako Srbija postaje sve nezdravija i deblja nacija, a ovaj negativni trend Aktivnija Srbija menja zajedničkim treninzima i edukacijama.

Svi vežbači će za trening dobiti: majicu za vežbanje Merkur Osiguranja, flašicu Voda vode, uzorak Magnetrans - Hemofarm, Bioline - će predstaviti zdrave proizvode. Merkur osiguranje će sve vežbače nakon treninga obradovati poklonom iznenađenja, a očekuje ih i primerak časopisa Wellife.

Partneri projekta su Capriolo, Akademija purity, Sportska ordinaicija Vitamaxima, Parnad Srbija, Azzaro club.

Za besplatni trening, prijavite se na www.aktivnijasrbija.rs

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza